您的位置:首页空间视觉

微棠青年共享公寓客户服务中心

商业空间

微棠客户服务中心

公区空间

项目类型:公区空间

项目地址:深圳

项目面积:252平方米

完成时间:2021年2月

元芬微棠客户服务中心项目位于深圳市龙华区大浪街道,建筑面积252平方米,是一个两层共享办公和展厅的集成项目。原有建筑为公寓商用空间,但是修缮后一直闲置。本项目设计要求将建筑的一层部分改造为休闲与展示空间,二层改造成共享办公空间。

 

Yuanfen Weitang Customer Service Center project is located in Dalang Street, Longhua District, Shenzhen, with a construction area of 252 square meters. It is an integrated project with two floors of shared office and exhibition halls. The original building was an apartment commercial space, but it has been idle since it was repaired. The design of this project requires that the first floor of the building be transformed into a leisure and exhibition space, and the second floor is transformed into a shared office space.

项目区域概览  view of the co-working space

建筑外立面 Building facade

从小广场看外立面,Look at the facade from the small square

服务中心入口
Service center entrance

外立面橘色加白色,显得更为动感与活跃,充分体现在都市年轻人的状态,从而打破了区域普遍的沉闷感,建造了一个空间中的焦点区域。主入口包括透明玻璃材质的开窗,十分的具有造型感,效果也是非常抢眼。                       

 

The orange and white façade is more dynamic and active, which is fully reflected in the state of urban young people, thus breaking the general dullness of the area and building a focal area in the space. The main entrance includes a window made of transparent glass, which is very styling and the effect is very eye-catching.

▼入口做了空间的互动,利用这个空间我们营造了一个可以在阳光下放松交谈享受一杯的地方。推开一扇门进去,便是客户服务中心的前台。                     

The entrance is a space for interaction. Using this space, we create a place where we can relax, talk and enjoy a drink in the sun. Push a door open to enter, and it is the front desk of the customer service center.

▼吧台区是视觉的焦点:弧形墙顶面选用了肌理粗旷的红色拉毛漆,吧台用黑色板材,形成强烈对比。

The bar area is the focal point of the vision: the top surface of the curved wall is made of rough red brushed paint, and the bar is made of black plates, creating a strong contrast.

▼黑色线条与圆盘灯都以阵列的方式排序 Black lines and disc lights are all sorted in an array

▼在空间中植入了一些更当下潮流的材质与形式,产生了一种新鲜感 Some more current materials and forms are implanted in the space, creating a sense of freshness。

▼黑色金属灯条环绕空间,地面标识既增加导视效果又为空间添加趣味性

The black metal light bar surrounds the space, and the ground signs increase the guiding effect and add interest to the space

公寓休闲区 Apartment relaxation area

水吧休闲区,Water Bar Recreation Area

展览区,exhibition area

在服务中心还设立了一个小型猫咖整个空间由一个整体的原木猫爬架组合而成,环绕成型

A small cat cafe is also set up in the service center. The entire space is composed of a whole log cat climbing frame, which is surrounded by a shape.

水吧台侧面的楼梯间用灯光装置延续了整个空间体验

The stairwell on the side of the water bar continues the entire space experience with lighting installations

二楼展览区 Exhibition area on the second floor

共享小型办公空间 Shared small office space

功能爆炸图 Function exploded diagram

设计平面 Design Plan

项目名称:微棠客户服务中心

建设地点:深圳市龙华区大浪街道

设计单位:源品设计研究(深圳)有限公司

设计团队:张源、范强、高翔、曾路路、孙厚鹏、彭杨敬

建筑面积:252平方米
建筑材料:铝板、亚克力、木饰面、铝网

设计时间:2021.03

建成时间:2021.05

 

Project Name: Yuanfen Village Weitang Customer Service Center

Construction site: Dalang Street, Longhua District, Shenzhen

Design unit: Limitless Design

Design team: Zhang Yuan, Fan Qiang, Gao Xiang, Zeng Lulu, Sun Houpeng, Peng Yangjing

Building area:252 square meters

Building materials: Aluminum plate, acrylic, wood veneer, stainless steel

Design time: 2021.03

Completion time: 2021.05

扫描二维码分享到微信